• 01-542982, 545720, 549106, 400156
  • info@ilbc.edu.mm, recdept@ilbc.edu.mm
  • ILBC

International School

Attractive Talent Shows at ILBC Preschools !

ယခုအပတ္မွာေတာ့ ILBC သုမဂၤလာ (၁၈၀) ႏွင့္ သာယာေရႊျပည္ မူၾကိဳေက်ာင္းမ်ားရွိ ေက်ာင္းသူ၊ ေက်ာင္းသားေလးမ်ားအတြက္ “Talent Show” ေလးတစ္ခုကို Activity အေနျဖင့္ျပဳလုပ္ေပးခဲ့ပါတယ္။ ဒီ Talent Show ဟာဆိုရင္ သားသားမီးမီးေလးတို႔အတြက္ ပူးေပါင္းေဆာင္ရြက္တတ္လာေစရန္၊ အခ်ိတ္အဆက္မိမိလုပ္ကိုင္တတ္ေစရန္ႏွင့္ မိမိကိုယ္ကို တိုးတက္လာေစရန္ အစရွိတဲ့ ရည္ရြယ္ခ်က္ေလးေတြနဲ႔ ၅.၉.၂၀၁၈ မွ ၇.၉.၂၀၁၈ အထိ သံုးရက္တိုင္တိုင္ ျပဳလုပ္ေပးခဲ့တာပဲျဖစ္ပါတယ္။ သားသားမီးမီးေတြရဲ႕ Talent ေလးေတြကို ဓာတ္ပံုေတြနဲ႔တြဲျပီး ၾကည့္ရႈလုိက္ရေအာင္…

More Details >>